Cool Handle Pełna recenzja


Fajny uchwyt Detale

Po co wybierać Fajny uchwyt?

  • Cool Handle Ranga - 9.4

Cool Handle Lokalizacje serwerów

Cool Handle Servers in Los AngelesLos Angeles Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Miesięczny
Pełne szczegóły
  • System operacyjny
    Linux
  • DYSK
    150GB Przestrzeń
  • DANE
    Unmetered Pasmo
  • Panele
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Miesięczny
Pełne szczegóły
  • System operacyjny
    Linux
  • DYSK
    50GB Przestrzeń
  • DANE
    Unmetered Pasmo
  • Panele
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Miesięczny
Pełne szczegóły
  • System operacyjny
    Linux
  • DYSK
    Unlimited Przestrzeń
  • DANE
    Unmetered Pasmo
  • Panele
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Miesięczny
Pełne szczegóły
  • System operacyjny
    Linux
  • DYSK
    Unlimited Przestrzeń
  • DANE
    Unmetered Pasmo
  • Panele
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Miesięczny
Pełne szczegóły
  • System operacyjny
    Linux
  • DYSK
    60GB Przestrzeń
  • DANE
    600GB Pasmo
  • Panele
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Miesięczny
Pełne szczegóły
  • System operacyjny
    Linux
  • DYSK
    90GB Przestrzeń
  • DANE
    Unmetered Pasmo
  • Panele
    CPanel, WHM

Cool Handle Kupony i oferty na 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Ważne do 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Ważne do 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Ważne do 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Ważne do 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Ważne do 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Ważne do 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Ważne do 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Ważne do 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Ważne do 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Ważne do 3/31/2011


Fajne ceny uchwytów

Sprzedawcy
Pakiet Cena £ Miejsca na dysku Pasmo System operacyjny Liczba witryn Panele
Sprzedawca 1 $39.95 60 GB 600 GB linux server plane bez limitu CPanel, WHM
Sprzedawca 2 $99.95 90 GB Niezliczone linux server plane bez limitu CPanel, WHM
Sprzedawca 3 $125.95 150 GB Niezliczone linux server plane bez limitu CPanel, WHM
Hosting współdzielony
Pakiet Cena £ Miejsca na dysku Pasmo System operacyjny Liczba witryn Panele
Rozrusznik $3.95 50 GB Niezliczone linux server plane 1 CPanel
Biznes $4.95 bez limitu Niezliczone linux server plane bez limitu CPanel
Profesjonalny $8.95 bez limitu Niezliczone linux server plane bez limitu CPanel

Wiele rodzajów płatności

Różni klienci lubią płacić na różne sposoby, a Cool Handle pozwala Ci objąć ich wszystkich


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Fajny uchwyt kilka słów

Hosting Cool Handle: 32 recenzje, 4 odpowiedzi wsparcia, 7 opinii, 6 produktów, 0 promocji, 3 portale społecznościowe, 17459 domen, 13130 ​​hostowanych, od 2008

32 Komentarze

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle jest świetny
Korzystam z usługi cool-handle od ostatnich 2 lat i do tej pory nie napotkałem żadnego problemu, więc nigdy nie muszę dzwonić do obsługi klienta. Poleciłam fajny uchwyt 3 moim znajomym i chciałbym również polecić wam.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. ten właściwy.
Coolhandle jest zdecydowanie najłatwiejszym dostawcą usług hostingowych, z jakim do tej pory się spotkałem, dzięki czemu cały proces wydaje się tak prosty i przejrzysty, nawet dla początkujących takich jak ja. Oni naprawdę zasługują na swoją nazwę. Tam obsługa klienta jest tak cierpliwa i wyrozumiała, oni naprawdę wiedzą, bez względu na to, jak zadam pytanie, mają właściwą odpowiedź, Ale szczerze mówiąc, panel sterowania jest tak łatwy w użyciu i muszę powiedzieć, że jest dawkowany mają poczucie jakości w porównaniu z innymi, których próbowałem, ze wszystkim, czego potrzebujesz, aby zbudować najwyższej jakości, profesjonalną witrynę internetową. Połącz to z bardzo rozsądną ceną, a otrzymasz usługę, której wiele innych firm nie może dorównać ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Najgorszy jest Coolhandle .com.
Nie korzystam z ich usług i od maja próbuję anulować.
Mówią mi, że zrobią to tylko online, co zrobiłem, ale nie dokończyłem jednej rzeczy, którą mi wysłali, ale ponieważ nie zawsze używają coolhandlehosting - czasami używają Max lub czegoś innego, nie odpowiedziałem poprawnie i nadal rachunek za 94,78 $ za kolejne 3 miesiące. Kiedy pierwszy raz zadzwoniłem, byli pomocni i pomogli mi w procesie anulowania, pomyślałem. Kiedy ponownie wystawiono mi rachunek, zadzwoniłem, a osoba ta „zrobiła to online od pierwszego powiadomienia lub nadal wystawiamy rachunek”. Nie miałem tego problemu z innymi usługami online. Ich usługi były ponure, ale zawiodły.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
fajny uchwyt nie poważny, brak usług, nie działa
Próbując pomóc klientowi i przeniosłem jego domenę do coolhandle; dlaczego coolhandle? ponieważ był to link, który otrzymał e-mailem. Wygląda na to, że był to link do spamu, ponieważ mógł przenieść się do dowolnej firmy. Przelew zakończony po zapłaceniu 15 dolarów i nadal oczekujący po 10 dniach. Kontakt z coolhandle jest niemożliwy. Ticket nie działa i po wysłaniu do nich maila dostaję wiadomość, że powinienem wysłać bilet. Po poinformowaniu ich, że system biletów nie działa, odpowiadają za pomocą innych standardowych i automatycznych e-maili. Wysłałem im nawet moje dane logowania i poprosiłem, aby otworzyli bilet, jeśli uważają, że działa. Brak odpowiedzi. Myślę, że muszę zapomnieć o t ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
Coolhandle jest moją witryną hostingową od ponad roku i uwielbiam je, nigdy żadnych problemów i zawsze mam świetną obsługę klienta. Moja witryna nigdy nie ma przestojów i jest zawsze uruchomiona, a za każdym razem, gdy dzwonisz do działu obsługi klienta, jest ona do Twojej dyspozycji. Coolhandle to jedyny hosting, który planuję, nie potrzebujesz żadnego innego, ponieważ są świetne.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Kiedy pojawiła się trudność, daleko im do bycia cool, byli zimni i nie [...]
Zła historia - ColdHandle. Byłem z Coolhandle przez około 2 lata bez żadnych problemów. Miałem około 25 w pełni zbudowanych, funkcjonujących stron internetowych, które zarabiały dla mnie, niezbyt duże kwoty, ale z pewnością część moich dochodów. A potem nastąpiła próba włamania do mojej karty kredytowej. Bank poinformował, że został anulowany i wydano nową kartę. Więc zrobiłem. Zaraz potem zapłaciłem rachunek za hosting, ale zapomniałem zmienić na nowy numer karty kredytowej na moim hostingu Coolhandle. Kiedy otrzymałem e-mail z powiadomieniem o fakturze, z jakiegoś powodu trafił do mojego folderu ze spamem, a Coolhandle anulował mój hosting. Napisałem do nich następnego dnia, wyjaśniając, co się stało ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Cool Handle jest świetny
Po raz pierwszy wypróbowałem hosting uchwytów Cool i nie mogłem uwierzyć, jak prosty jest w użyciu i skonfigurowaniu strony internetowej. Wszystko odbywa się również bardzo szybko, a oferowane przez nich pakiety płatności są bardzo przystępne dla każdego typu planu, który chcesz. Całkowicie nowicjusz może z tego skorzystać i poleciłbym to każdemu, kto szuka szybkiego i niezawodnego hostingu.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com jest świetny
Istnieje wiele firm hostingowych i niektóre są dobre, a niektóre nie. Zanim wybrałem coolhandle, poszedłem i poszukałem informacji, aby zobaczyć, która firma hostingowa może zaoferować dużo, która została wysoko oceniona przez innego użytkownika, jak była obsługa klienta i inne funkcje. Po szeroko zakrojonych badaniach, coohandle zawsze znajdował się w pierwszej trójce, a po rozmowie z osobami korzystającymi z tej usługi byłem przekonany, że będą odpowiadać moim potrzebom.
Odkąd jestem z coolhandle, moje potrzeby zawsze były zaspokajane. Kontakt z obsługą klienta jest bardzo łatwy, a na Twoje pytania zawsze udzielana jest szybka odpowiedź.
Poleciłem niektórym znajomym i mają też świetne ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
Hosting CoolHandle
Chcę tylko poinformować ludzi, że CoolHandle to świetne miejsce do hostowania twoich domen, tam soport jest świetny i tam należy spojrzeć na ceny. Po prostu je sprawdź, warto poświęcić czas

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Uwielbiam Coolhandle i miałem ich wiele!
Uważam, że Coolhandle jest doskonałą firmą hostingową. Miałem wiele problemów, nie wiedząc, co robić, a oni byli bardzo pomocni i szybcy. Miałem płynną jazdę, gdy nauczyłem się lin i nigdy mnie nie zawiedli.
Gorąco polecam Ci Coolhandle!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle jest naprawdę fajny !!!
Od jakiegoś czasu korzystam z hostingu Coolhandle na swoich stronach internetowych. Wypróbowałem wiele innych firm hostingowych dla mojej przestrzeni internetowej, witryn i nazw domen, ale ładowanie moich stron było zawsze bardzo powolne, a usługa była bardzo słaba. Szukałem więc nowej firmy hostingowej i moi znajomi powiedzieli mi o Coolhandle.

Od tamtej pory nigdy więcej nie chcę zmieniać swojego Hostingu na inną firmę!
Jestem bardzo szczęśliwy i bardzo szczęśliwy, że moi znajomi powiedzieli mi o Coolhandle. Ta wskazówka była najlepsza od lat, ponieważ od tego czasu moje strony internetowe są stabilne i zapewniają najlepszą wydajność! Również profesjonalny i ekspercki Helpdesk z doskonałym czasem reakcji.

Dziękuję, dziękuję ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Fajni ludzie do czynienia
Jestem z ludźmi coolhandle.com od ponad 5 lat. Przez te lata miałem najlepsze doświadczenia z ich obsługą. Jestem bardzo zadowolony z ich goszczenia i mogę z entuzjazmem polecić je każdemu.

Ich obsługa klienta jest dobra, a czas pracy świetny. Życzę im wszystkim sukcesów - Siby Paul

Jan 09, 2012 08:12
Wsparcie Coolhandle jest do niczego!
Zarejestrowałem się w tej firmie przez Moniker. Jestem bardzo wkurzony, ponieważ Moniker był znakomity.

Do tej pory próbowałem skontaktować się z pomocą techniczną około 4 razy w tej samej sprawie. Za każdym razem, gdy otrzymasz odpowiedź, odpowiedzą w ciągu 8 godzin, bla bla. Nic!

Poza tym ich ceny są inne niż te, które reklamował Moniker. Miałem na to jedną odpowiedź. „Nasz kierownik skontaktuje się z Tobą”. Jeszcze tego nie zrobił! Ich wsparcie jest bezwartościowe!

Jeśli nie odpowiedzą dzisiaj, po moim piątym identycznym zgłoszeniu do pomocy technicznej. (których nie możesz śledzić!) Będę musiał skontaktować się z Monikerem i powiedzieć im, jak źli są ci ludzie!